Duracell Powerbank - 10050 mAh - Zwart/Goud

Op voorraad
SKU
5000394026223
€ 35,12
Minimum bestelaantal: 1
Als je altijd onderweg bent, wil je niet aan het stopcontact vastzitten, als je mobiele batterij bijna leeg is. Duracell oplaadbare Powerbank 10050 mAh is een draagbare oplossing om je smartphone of een ander USB-apparaat overal van energie te voorzien. Deze snelle externe batterij met hoge capaciteit biedt tot 72 uur extra gesprekstijd of surftijd *, zodat u uw devices zonder onderbrekingen of zorgen kunt blijven gebruiken. Dankzij de dubbele laadtechnologie kunt u tegelijkertijd zowel de powerbank als uw device opladen. En met de LED-indicatie kunt u altijd controleren hoeveel energie er nog beschikbaar is. Met de 3-jarige garantie en 10 veiligheidsfuncties van Duracell hoeft u zich geen zorgen te maken. * Uren van tijd en aantal keer opladen worden geschat door de interne batterij-specificatie van iPhone® 7 op apple.com te vergelijken met de interne batterij van Duracell Powerbank. Resultaten zullen variëren per apparaat en omstandigheden.
•Tot 72 uur extra gesprekstijd of surftijd (de uren en het aantal keren opladen worden geschat door de specificaties van de iPhone® 7 interne batterijen op apple.com te vergelijken met de interne batterijen van Duracell Powerbank.) Resultaten zijn afhankelijk van het apparaat en de omstandigheden)

•Dual charge-technologie voor gelijktijdige lading van de powerbank en een telefoon of ander USB-apparaat.

•Tot 5 keer opladen voor de iPhone 7 (aantal uren en aantal keer opladen wordt geschat door de specificaties van de iPhone 7 interne batterijen op apple.com te vergelijken met de interne batterijen van de Duracell Powerbank.) Resultaten variëren per apparaat en omstandigheden)

•LED-indicatie met 4 niveaus die aangeeft hoeveel energie er nog in de powerbank zit

•2x sneller opladen dan het stopcontact dankzij de 2,4 ampère invoer en uitvoer (op basis van USB 1.0 / 2.0 batterij laadsnelheden)

•Dual charge-technologie voor het gelijktijdig opladen van de powerbank en een telefoon of ander USB-apparaat

•Wordt vooraf opgeladen en geleverd met 3 jaar garantie en 10 veiligheidsvoorzieningen

•Powerbank in vliegtuig - goedgekeurd voor vliegtuig handbagage * (* gebruik aan boord is onderworpen aan toepasselijke regels)
Specificaties
Gewicht203 g
  
Productietijd1 Werkdag
Garantie1 Jaar